SponsorKliks

Lever een financiële bijdrage zonder een cent extra te betalen!

S

amen zorgen we voor extra geld in de kas.

Met SponsorKliks kan je nu zelf een financiële bijdrage leveren aan de Muziekvereniging Zevenbergen, zonder dat het je een cent extra kost!

Reserveer een restaurant of bestel online een pizza via bijv. Thuisbezorgd en MZ ontvangt geld in de clubkas. Via de categorieën boven in het menu kan je tevens bij diverse webwinkels als Wehkamp, Bol.com, Coolblue, Booking.com, Expedia en Zalando bestellen. Een percentage van het aankoopbedrag gaat dan ook naar MZ. En nogmaals, het kost je niets extra!

Wil de MZ ook GRATIS sponsoren? Zorg er dan voor dat je voortaan de online aankopen doet via de SponsorKlikspagina van uw club. Voor jou een kleine moeite, voor MZ directe inkomsten. Stelt je eens voor wanneer alle leden dit zouden doen? Vertel dit daarom door aan andere mensen die MZ een warm hart toedragen.

Hoe werkt het?
Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.nl wordt gedaan. 75{f7004732593034192cd898bb918006eccec02a5e8abdd20a4bbec86ec028a2ce} van deze commissie storten wij op de bankrekening van MZ. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of je gaat via SponsorKliks.nl naar de site van Bol.com, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol.com ons een commissie uit en profiteert MZ hier direct van!

Waarom SponsorKliks?
SponsorKliks is al sinds 2011 actief en wordt door de hoge omzetten die wij leveren bij de meeste winkels in het hoogste commissiesegment geplaatst. Doordat duizenden verenigingen actief deelnemen kunnen wij zeer goede, en regelmatig exclusieve, commissie-afspraken maken met winkels. Door deze schaalvoordelen keert SponsorKliks de hoogste nettocommissie uit in de markt!

Klik hier om naar de SponsorKliks site te gaan en zie met welke aankopen je club gratis kan sponsoren.

0