Concert Muziekvereniging Zevenbergen

ZEVENBERGEN – Muziekvereniging Zevenbergen maakt er een “Beestenboel” van! Muziekvereniging Zevenbergen zal op 15 oktober in theaterzaal De Borgh een spannend concert geven ter ere van het afscheid van haar dirigent Pieter Zwaans.

Pieter was 7 jaar lang dirigent van de Harmonie en het opleidingsorkest van de muziekvereniging. Onder zijn leiding heeft de harmonie vele mooie en bijzondere concerten gegeven. Denk maar aan het spetterende concert van 2015 met Gerard Maasakkers.

Dierentuin

Op 15 oktober gaat er een hele dierentuin aan dieren aan u voorbijkomen in alle soorten en maten: van mot (Tom Manders) en muis tot babyolifant. De Harmonie wordt speciaal voor deze gelegenheid versterkt door een djembé spelers en twee zangeressen; Youkje Goossens en Quirine Zwaans. De zangeressen zullen U verrassen bij het kattenduet, maar bij Memory krijgt U kippenvel. Verder staat op het programma Kingkong, Dances with wolves en de Lion King. Ook onze leerlingen laten zien dat zij hun partij mee kunnen blazen.

Groots project

Om leerlingen te werven start Muziekvereniging Zevenbergen een groots project om nieuwe leerlingen te werven. Daarvoor is er een jonge, muziekdocente aangetrokken; Anne Hoogendijk is bijna afgestudeerd aan het Koninklijk Conservatorium te Den Haag. Onder haar enthousiaste leiding kunnen jonge kinderen van 6 tot 8 jaar op speelse wijze kennis maken met muziek en muziekinstrumenten. Tegelijkertijd start de vereniging met een leerorkest voor de iets oudere kinderen, die of al een instrument bespelen of nog een keuze moeten maken. Ook hier onder leiding van Anne Hoogendijk.

Wilt u meer informatie hierover dan kunt u bellen met de voorzitter Eric Wander, tel. 0168 325216 of de vicevoorzitter Ineke Matser, tel nr. 0168 328247. Maar eerst zien we U graag op ons concert op 15 oktober om 20.15 uur in de Borgh. De toegang is gratis web.

0